Reference

user
Kačka
Cvičení s Péťou hodnotím na nejvyšší úrovni. Jeho tréninky jsou velice kvalitní. Vše vždy pečlivě vysvětlí, předvede a naučí Vás správnou techniku. Velice individuální přístup má za následek viditelné změny již cca po 2 měsících. I přes zdravotní problémy vždy vymyslí adekvátní trénink. Je spolehlivý, profesionální, dokáže Vás vždy podržet a podpořit. Poradí jak upravit stravu, aby výsledky byly ještě lepší. Za mě maximální spokojenost a mohu jen doporučit!!
user
Míra
Efektivní a praktické výsledky (fyzické i vizuální). Ze začátku si budete muset zvyknout na změnu v jídelníčku (množství jídla, doplňky stravy, ale ty nejsou nutné). Výsledky by se měly dostavit do dvou měsíců podle vašeho přístupu jak ke cvičení, tak k jídlu. Petr je férový a se všemi jedná na rovinu.
user
David
S Petrem spolupracuji necelé 3 měsíce a jsem maximálně spokojen. Individuální přístup, lidskost, ochota a tréninky ušité na tělo jsou samozřejmostí. Silové i vizuální zlepšení patrné už na konci druhého měsíce. Ze cvičení jsem měl strach, ale Petr mi ukázal o co jde a probudil ve mě nadšení pro tento sport. Maximálně doporučuji!
user
Martin
Do fitness jsem chodil již dříve a téměř bez výsledku. Co jsem poznal Petra, výsledky se dostavily během několika týdnů jak po fyzické tak i vizuální stránce. Trénuje s každým individuálně dle jeho možností a potřeb. Na jeho tréninky se vždy těším. Pro mě skvělý motivátor a člověk. Doporučuji všem.
user
Lukáš
Trénink vedený na maximální efektivitu. Naprosto individuální přístup ke každému jednotlivci s ohledem na potřeby, fyzické možnosti, případný handicap (úrazy atd). Zlepšení fyzičky po měsíci, viditelné výsledky po dvou měsících. Dostanete do těla ale výsledky budou. Můžu jen doporučit.